Elevated Ground

New Providence, Bahamas

The Elevated Ground Condominium creates new pedestrian experiences by re-routing people through the building in elevated streets. The design takes advantage of the inner layers of the spaces into two parts of the building-thus making possible the three edges of the light and deck space. The design is more akin to individual houses than condo units. The pools extend making it possible for lap pool configurations and covered decks. The extension of the pools is held partially within the volume of the building for structural advantage and prominent adjacency with the adjoining living spaces.

‚Äč

The Elevated Ground Condominium becomes a part of a system and network of infrastructure connecting events and people together. This design creates cultural paring with the environment.

Copyright © Axi:Ome llc 2019  All Rights Reserved